NJË STORJE E SUKSESIT QË VJEN NGA QYTETI I SHTIPIT

with No Comments

 Kursiste e diplomuar ka fituar një komplet të produkteve kosmetike për të filluar karrierën e saj të pavarur.

Për kënaqësinë tonë të madhe, Burçin Demirova nga Shtipi – kursiste në kuadër të BE projektit ‘’Përfshirja e grave të bashkësive etnike në tregun e punës‘’, në  bazë të kryerjes të sukseshëm të një kursi profesional  për – Make UP, dhe duke treguar angazhim dhe interes të lartë, shpërblehet me një komplet të prudukteve kosmetike për ta ndihmuar në nisjen e karrierës së saj profesionale.

Me këtë mbështetje nga Projekti i financuar nga  Bashkimi Evropian, Burçin do të jetë në gjendje të fillojë përvojën e saj individuale-profesionale në këtë sferë si një femër sipërmarrëse .

Burçin të dëshirojmë shumë sukses!