Ftesë për konferencë në kuadër të projektit ,,Përfshirja e grave nga grupet etnike në tregun e punës’’

with No Comments

euic-noimage-big

Të nderuar/a

Kemi kënaqesin t’ju ftojmë në konferencën me moton “Ajo ndërton ardhmeri” në kuadër të projektit “Përfshirja e grave nga grupet etnike në tregun e punës”. Ngjarja do të mbahet ditën e enjte, 20 Tetor 2016, me fillim nga ora 10:30, në Qendrën e Informative të Delegacionin të Bashkimit Evropian në Shkup.

Projekti finaciarisht është i mbështetur nga Bashkimi Evropian dhe menaxhohet nga Sektori për finacim qendror dhe nënshkrim të kontratave pranë Ministrise për financa. Zbatuesit e projektit jane: CARE Deutschland/Luxemburg e.V dhe Iniciativa e femrave ANTIKO.

Me kënaqesi e presim pjesëmarrjen tuaj.
Sinqerisht,
Ekipi i projektit