THIRRJE PËR ORGANIZIM TË KURSEVE PROFESIONALE NË: SHKUP, KUMANOVË, TETOVË, MANASTIR, SHTIP

with No Comments

Iniciativa e femrave ANTIKO – Shkup, dhe CARE Deutschland/Luxembourg e.V në kuadër të projektit “Përfshirja e grave nga bashkësitë etnike në tregun e punës”, financuar nga Bashkimi Evropian bëjnë thirrje: THIRRJE PËR ORGANIZIM TË KURSEVE PROFESIONALE NË:SHKUP, KUMANOVË, TETOVË, MANASTIR, … Lexo më shumë