KONKURS PUBLIK për gratë nga bashkësitë etnike nga Shkupi, Shtipi, Kumanova, Tetova dhe Manastiri Data: 27.09.2016

with No Comments

Shkup, 27/09/2016 CARE Deutschland/Luxembourg e.V dhe Iniciativa e femrave ANTIKO, Shkup, në kuadër të projektit “Përfshirja e grave nga bashkësitë etnike në tregun e punës”, financuar nga Bashkimi Evropian shpallin: KONKURS PUBLIK Për gratë nga bashkësitë etnike për pjesëmarrje në … Lexo më shumë