АКТИВНИ МЕРКИ НА АГЕНЦИЈАТА ЗА ВРАБОТУВАЊЕ НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

со Нема коментари

  ОБУКИ – ОБУКА ЗА ПОБАРУВАНИ ЗАНИМАЊА ЈАВЕН ОГЛАС ЗА АКТИВНА МЕРКА: (ОП 2017 МЕРКА 3. 3.Б) ОБУКА ЗА ЗАДОВОЛУВАЊЕ НА ПОБАРУВАНИ ЗАНИМАЊА НА ПАЗАРОТ НА ТРУДОТ НАМЕНА НА ЈАВНИОТ ОГЛАС: ЈАВЕН ОГЛАС НАМЕНЕТ ЗА ФИЗИЧКИ ЛИЦА ВАЖИ ОД 07.08.2017 ДО 31.12.2017 ПРЕТПРИЕМНИШТВО – САМОВРАБОТУВАЊЕ … Прикажи повеќе

Соработка со Агенцијата за вработување и со Центрите за вработување од 5те општини

со Нема коментари

  ЖГИ.АНТИКО редовно соработуваше со Агенцијата за вработување на Република Македонија, односно со Центрите за вработување од 5те општини. Соработката се реализираше преку размена на информации за целните групи кои се регистрирани во Центрите, како и за претставување и актуелизирање … Прикажи повеќе