Финалeн настан за презентирање на резултатите од ИПА повеќегодишната Програма за развој на човечките ресурси 2007-2013.

со Нема коментари

АНТИКО зеде учество на Финалниот настан за презентирање на резултатите од ИПА повеќегодишната Програма за развој на човечките ресурси 2007-2013. Исто така зедовме активно учество во Саемот на проекти со тоа што ги претставивме резултатите и продуктите од проектот „Вклучување … Прикажи повеќе