БИТОЛА спроведени обуки на тема: “Родови концепти“

со Нема коментари

На 21,22,23,24-02.2017 во Битола се одржаа четри дена обуки на тема “Родови концепти”, посветена на жените од немнозинските етнички заедници. Активностите се одржаа во рамките на проектот “Вклучување на жените од етничките заедници на пазарот на трудот”  проектот е поддржан од … Прикажи повеќе

ПОВИК ЗА АНГАЖИРАЊЕ НА ФАЦИЛИТАТОР (ОЛЕСНУВАЧ)

Повик за ангажирање на фацилитатор (олеснувач) на настани организирани за споделување на информации и воспоставување на дијалог со социјалните партнери во областа на вклучувањето на жените од немнозинските етнички заедници во пазарот на трудот во општините Скопје, Тетово, Битола, Куманово … Прикажи повеќе

ПОВИК ЗА ДОСТАВУВАЊЕ НА ПОНУДИ ЗА ОДРЖУВАЊЕ НА КУРСЕВИ ВО: СКОПЈЕ, КУМАНОВО, ТЕТОВО, БИТОЛА, ШТИП

Скопје, 7/04/2017 година Женска граѓанска иницијатива АНТИКО од Скопје и CARE Deutschland/Luxembourg e.V, во рамките на проектот „Вклучување на жени од етнички заедници на пазарот на трудот“, финансиран од страна на Европската Унија, објавуваат: ПОВИК ЗА ДОСТАВУВАЊЕ НА ПОНУДИ ЗА ОДРЖУВАЊЕ … Прикажи повеќе