Штип спроведени обуки на тема: Родови концепти

На 15-16-02.2017 година и 27-28-03.2017 година во Штип се одржаа четри дена обуки на тема „Родови концепти“, посветена на жените од немнозинските етнички заедници. Активностите се одржаа во рамките на проектот „Вклучување на жените од етничките заедници на пазарот на трудот“ проектот е поддржан … Прикажи повеќе

Битола спроведени обуки на тема: “Основи на развој на бизнисот и самовработување“

На 14,15,16,17-03.2017 во Битола се одржаа четридневни обуки на тема “Основи на развој на бизнисот и самовработување”, посветена на жените од немнозинските етнички заедници. Активностите се одржаа во рамките на проектот “Вклучување на жените од етничките заедници на пазарот на трудот”  … Прикажи повеќе

Битола- Воспитно-креативни работилници за деца

  Битола- Воспитно-креативни работилници за деца На 14,15,16,17-03.2017 година во Битола се одржа четридневна обука на тема: „Основи на развој на бизнисот и самовработување“, посветена на жените од немнозинските етнички заедници. Паралелно со овие активности, беа одржани и креативни работилници … Прикажи повеќе

Штип- Воспитно-креативни работилници за деца

На 01,02,09,10.-03.2017 година во Штип се одржа четридневна обука на тема: „Основи на развој на бизнисот и самовработување“, посветена на жените од немнозинските етнички заедници. Паралелно со овие активности, беа одржани и креативни работилници за децата на мајките кои учествуваат … Прикажи повеќе

Штип -спроведени обуки на тема: “Основи е развој на бизнисот и самовработување“

На 01,02,09,10-03.2017 во Штип се одржаа четридневни обуки на тема “Основи на развој на бизнисот и самовработување”, посветена на жените од немнозинските етнички заедници. Активностите се одржаа во рамките на проектот “Вклучување на жените од етничките заедници на пазарот на … Прикажи повеќе

ТЕТОВО – Обуки за Основи за развој на бизнисот и самовработување

На 02-03.03.2017 година се одржа дводневната обука за Основи за развој на бизнисот и самовработување, наменета за жени од немнозинските етнички заедници. Активностите се спроведуваат во рамките на проектот „Вклучување на жени од етнички заедници на пазарот на трудот“, поддржан од … Прикажи повеќе

Тетово – Воспитно-креативни работилници за деца

  На 02-03.03.2017 година во Тетово се одржа дводневна обука на тема: „Основи на развој на бизнисот и самовработување“, посветена на жените од немнозинските етнички заедници. Паралелно со овие активности, беа одржани и креативни работилници за децата на мајките кои … Прикажи повеќе