Куманово-спроведени обуки на тема: “Основи на развој на бизнисот и самовработување“

На 21,22,23,24-02.2017 во Куманово се одржаа четридневни обуки на тема “Основи на развој на бизнисот и самовработување”, посветена на жените од немнозинските етнички заедници. Активностите се одржаа во рамките на проектот “Вклучување на жените од етничките заедници на пазарот на трудот”  … Прикажи повеќе

Куманово- Воспитно-креативни работилници за деца

Куманово- Воспитно-креативни работилници за деца На 21,22,23,24.-02.2017 година во Куманово се одржа четридневна обука на тема: „Основи на развој на бизнисот и самовработување“, посветена на жените од немнозинските етнички заедници. Паралелно со овие активности, беа одржани и креативни работилници за … Прикажи повеќе

Календар на обуки за март 2017 година

Преземете го календарот за март 2017 за престојните обуки од третиот циклус, наменети за жени од немнозински етнички заедници од општините Скопје, Куманово, Штип, Тетово и Битола. Обуките се организираат во склоп на проектот „Вклучување на жени од етнички заедници … Прикажи повеќе

ШТИП спроведени обуки на тема: “Родови концепти“

со Нема коментари

На 15,16,27,28-02.2017 во Штип се одржаа четри дена обуки на тема “Родови концепти”, посветена на жените од немнозинските етнички заедници. Активностите се одржаа во рамките на проектот “Вклучување на жените од етничките заедници на пазарот на трудот”  проектот е поддржан од Европската … Прикажи повеќе

Календар на обуки за февруари 2017 година

Преземете го календарот на престојни обуки од третиот циклус, наменети за жени од немнозински етнички заедници од општините Скопје, Куманово, Штип, Тетово и Битола. Обуките се организираат во склоп на проектот „Вклучување на жени од етнички заедници на пазарот на … Прикажи повеќе