ШТИП спроведени обуки на тема: “Кариерно советување“

со Нема коментари

На 19,20,12.2016 во Штип се одржаа четри обуки на следните теми  “ Кариерно советување”, посветена на жените од немнозинските етнички заедници. Активностите се одржаа во рамките на проектот “Вклучување на жените од етничките заедници на пазарот на трудот”  проектот е поддржан од … Прикажи повеќе

Календар на обуки за декември 2016 година

Преземете го календарот на престојни обуки од првиот циклус, наменети за жени од немнозински етнички заедници од општините Скопје, Куманово, Штип, Тетово и Битола. Обуките се организираат во склоп на проектот „Вклучување на жени од етнички заедници на пазарот на трудот“, … Прикажи повеќе