ВАЖНО – Повик за експерти/ки (професионални лица) за одржување креативни работилници со деца во Штип

ВАЖНО!! Крајниот рок е продолжен до 2ри декември 2016 година. Овој текст беше првично објавен на 7ми ноември 2016 година Здружението Женска граѓанска иницијатива АНТИКО од Скопје и CARE Deutschland/Luxembourg e.V, бараат заинтересирани локални експерти/ки од Штип за организирање и одржување … Прикажи повеќе

ВАЖНО – Повик за експерти/ки (професионални лица) за одржување креативни работилници со деца во Куманово

ВАЖНО!! Крајниот рок е продолжен до 2ри декември 2016 година. Овој текст беше првично објавен на 7ми ноември 2016 година Здружението Женска граѓанска иницијатива АНТИКО од Скопје и CARE Deutschland/Luxembourg e.V, бараат заинтересирани локални експерти/ки од Куманово за организирање и одржување … Прикажи повеќе

ВАЖНО – Повик за експерти/ки (професионални лица) за одржување креативни работилници со деца во Битола

ВАЖНО!! Крајниот рок е продолжен до 2ри декември 2016 година. Овој текст беше првично објавен на 7ми ноември 2016 година Здружението Женска граѓанска иницијатива АНТИКО од Скопје и CARE Deutschland/Luxembourg e.V, бараат заинтересирани локални експерти/ки од Битола за организирање и одржување … Прикажи повеќе

Повик за експерти/ки (професионални лица) за одржување креативни работилници со деца во Скопје

Здружението Женска граѓанска иницијатива АНТИКО од Скопје и CARE Deutschland/Luxembourg e.V, бараат заинтересирани локални експерти/ки од Скопје за организирање и одржување на креативни работилници за деца на возраст од 5 до 10 години. Експертите/ките се бараат за ангажман во рамките … Прикажи повеќе

Повик за експерти/ки (професионални лица) за одржување креативни работилници со деца во Тетово

Здружението Женска граѓанска иницијатива АНТИКО од Скопје и CARE Deutschland/Luxembourg e.V, бараат заинтересирани локални експерти/ки од Тетово за организирање и одржување на креативни работилници за деца на возраст од 5 до 10 години. Експертите/ките се бараат за ангажман во рамките на … Прикажи повеќе

Спроведена средба за иницирање на социјален дијалог во Штип 01.11.2016 година

На 01.11.2016 година, во Штип се одржа средба за иницирање социјален дијалог помеѓу засегнатите страни, на тема предизвиците при вработување на жени од немнозински етнички заедници. Институциите од Штип го дадоа својот став и мислење во однос на тоа кои … Прикажи повеќе