Спроведена Конференција под мотото „Таа гради иднина“

Соопштение за медиуми КОНФЕРЕНЦИЈА под мото „Таа гради иднина“ 20.10.2016 година – ЕУ Инфо центар во 10:30 часот CARE Германија/Луксембург e.V. и Женската граѓанска иницијатива АНТИКО во рамките на проектот „Вклучување на жени од етнички заедници на пазарот на трудот“, … Прикажи повеќе

Повик за експерти/ки за општи животни вештини и за кариерно советување

Овде можете да го преземете повикот за експерти/ки за двете области: I. Општи животни вештини: комуникација и меки вештини; II. Кариерно советување  

Покана за конференција по проект Вклучување на жени од етнички заедници на пазарот на трудот

Почитувани, Задоволство ни е да ве поканиме на Конференцијата под мотото „Таа гради иднина“ во рамките на проектот „Вклучување на жени од етнички заедници на пазарот на трудот“. Настанот ќе се одржи во четврток, 20ти октомври 2016 година, со почеток … Прикажи повеќе

Лифлет „Таа гради иднина“ за корисници

со Нема коментари

Во прилог можете да го преземете лифлетот „Таа гради иднина“, наменет за корисниците. Во него можете да ги пронајдете клучните информации за проектот Вклучување на жени од етнички заедници на пазарот на трудот, целите и активностите кои се планираат. Лифлетот … Прикажи повеќе

Видео – Повик за учество во тренинг програма во Куманово

Во прилог видеото од Куманово за конкурсот по тренинг програмата во рамките на проектот „Вклучување на жени од етнички заедници на пазарот на трудот“, поддржан од Европската Унија. Сите заинтересирани жени од немнозинските етнички заедници од Куманово, на возраст од 20-40 … Прикажи повеќе