Видео – Повик за учество во тренинг програма во Тетово

Во прилог видеото од Тетово за конкурсот по тренинг програмата во рамките на проектот „Вклучување на жени од етнички заедници на пазарот на трудот“, поддржан од Европската Унија. Сите заинтересирани жени од немнозинските етнички заедници од Тетово, на возраст од 20-40 … Прикажи повеќе

Видео – Повик за учество во тренинг програма во Битола

Во прилог видеото од Битола за конкурсот по тренинг програмата во рамките на проектот „Вклучување на жени од етнички заедници на пазарот на трудот“, поддржан од Европската Унија. Сите заинтересирани жени од немнозинските етнички заедници од Битола, на возраст од … Прикажи повеќе

Повик за учество во тренинг програма во Скопје

Во прилог конкурсот за Скопје кој го објавивме на 24Вакти. Конкурсот се однесува на тренинг програмата во рамките на проектот Вклучување на жени од етнички заедници на пазарот на трудот, поддржан од Европската Унија. Сите заинтересирани жени од немнозинските етнички заедници … Прикажи повеќе

Видео – Повик за учество во тренинг програма во Штип

Во прилог видеото од Штип за конкурсот по тренинг програмата во рамките на проектот „Вклучување на жени од етнички заедници на пазарот на трудот“, поддржан од Европската Унија. Сите заинтересирани жени од немнозинските етнички заедници од Штип, на возраст од 20-40 … Прикажи повеќе

Jавен конкурс за жени од немнозински етнички заедници од Скопје, Штип, Куманово, Тетово и Битола

CARE Deutschland/Luxembourg e.V и Женска граѓанска иницијатива АНТИКО од Скопје, во рамките на проектот „Вклучување на жени од етнички заедници на пазарот на трудот“, финансиран од страна на Европската Унија, објавуваат: ЈАВЕН КОНКУРС За жени од етничките заедници од Скопје, … Прикажи повеќе