Kalendari i trajnimeve – Mars 2017

with No Comments

Ju lutemi shkarkoni kalendarin e trajnimeve të ardhshme të ciklit të tretë, të destinuara për gratë nga bashkësitë etnike në komunat e Shkup, Kumanovë, Shtip, Tetovë dhe Manastir. Trajnimet janë organizuar në kuadër të projektit “Përfshirja e grave nga grupet etnike në tregun e punës”, mbështetur nga Bashkimi Evropian dhe zbatuar nga WCI Antico dhe CARE Deutschland/Luxembourg e.V.

Kalendar_na_aktivnosti_mart_2017_alb_-_IEMWLM