Kalendari i trajnimeve – Dhjetor 2016

with No Comments

Ju lutemi shkarkoni kalendarin e trajnimeve, të destinuara për gratë nga bashkësitë etnike në komunat e Shkup, Kumanovë, Shtip, Tetovë dhe Manastir. Trajnimet janë organizuar në kuadër të projektit “Përfshirja e grave nga grupet etnike në tregun e punës”, mbështetur nga Bashkimi Evropian dhe zbatuar nga WCI Antico dhe CARE Deutschland/Luxembourg e.V.

Kalendar_na_aktivnosti_dekemvri_2016_alb_-_IEMWLM