Календар на обуки за март 2017 година

Преземете го календарот за март 2017 за престојните обуки од третиот циклус, наменети за жени од немнозински етнички заедници од општините Скопје, Куманово, Штип, Тетово и Битола. Обуките се организираат во склоп на проектот „Вклучување на жени од етнички заедници на пазарот на трудот“, поддржан од Европската Унија, а спроведуван од ЖГИ АНТИКО и CARE Deutschland/Luxembourg e.V.

Kalendar_na_aktivnosti_mart_2017_mac_-_IEMWLM